SOVE: een veelzijdig en kundig team van experten in omgeving,  preventie en welzijn

Veelzijdig en praktisch

SOVE (Noors voor zetel en de twee eerste letters van Sonny Verscheure, oprichter van SOVE) staat voor veelzijdig en praktisch gericht. Wij zijn in heel wat domeinen van omgeving en preventie helemaal thuis. Heeft u een probleem dat zich buiten ons kennisveld bevindt, dan zoeken wij voor u advies bij een expert uit ons breed netwerk.

Ons brede netwerk maakt het verschil. Dat netwerk hebben we over tientallen jaren samengesteld en daar wordt nog iedere dag aan verder gewerkt. Dat maakt dat u zoveel zaken – met een gerust hart – aan ons kan overlaten.

Maatwerk is onze specialiteit

Wij nemen heel wat zorgen en bekommernissen van u over. Zodat u gerust bent als het op milieu, preventie en aanverwante problemen aankomt. We handelen snel en accuraat en werken volledig op maat van uw issues. Maatwerk is onze specialiteit.

Betrouwbaar team

Ons team bestaat uit een aantal vaste waardes aangevuld met zelfstandige experten uit allerlei domeinen. Mensen die we vertrouwen, waar we al heel lang mee samenwerken en van wie we weten dat ze er 200% voor gaan.

Voortdurend bijleren

We scholen ons ook ieder jaar bij. Dat is nodig omdat ook de wetgeving voortdurend verandert. Naast de verplichte bijscholing volgen wij graag nog andere bijkomende opleidingen om u nog beter te helpen en te ondersteunen. Interne opleidingen kunnen door SOVE verzorgd worden.

Flexibele samenwerking

Iedere onderneming is anders. Vraagt om een andere aanpak, een andere manier van omgaan met elkaar. Wij passen ons aan. En zorgen ervoor dat onze samenwerking vlot verloopt. Praktisch en flexibel als we zijn, kan u ons vlot van ’s morgenvroeg tot ’s avonds 6 dagen op 7 bereiken als er zich een probleem stelt.

Korte en lange opdrachten voor kmo’s en grote ondernemingen

U kan ons voor elk type opdracht contacteren. Een kleine, afgebakende audit of een continue ondersteuning van uw interne dienst milieu en preventie. Wij helpen zowel de zelfstandige, de kmo als de grote bedrijven verder. Wij staan voor u klaar. Ook voor uw vestigingen in Brussel en Wallonië kan u bij ons terecht.

Nog een specialiteit: de complexe zaken

Geraakt uw interne dienst milieu en preventie er niet uit? Discussies met de overheid, een dispuut en/of rechtszaken met actiegroepen? In complexe dossiers voelen we ons thuis. Waar anderen er de brui aan geven, staat SOVE voor u klaar!

Nood aan ondersteuning van deskundige milieu- en preventieconsultants?
SOVE helpt u snel en deskundig verder.

Bel +32 (0)475 71 76 28